O nama

Ximivogue brand za vas po prvi puta u Hrvatsku dovodi tvrtka Superstore d.o.o kao glavni i jedini službeni distributer. S ponosom i zadovoljstvom dovodimo novu modu, novi stil i najnovije svjetske trendove.  Nakon dugo vremena pojmovi "smanjenje troškova" i "kupujmo kvalitetno" stvarno poprimaju svoj puni smisao u okviru mode i proizvoda koje brand Ximivogue donosi. Kako je naše tržište prepuno loših i nekontroliranih proizvoda odlučili smo se za partnera čiji su proizvodi prepoznati kao mjerilo kvalitete i kontrole. Ximivogue je veliki igrač te ne dozvoljava pogreške. Proizvodi prolaze stroge kontrole kvalitete unutar tvrtke te neovisno van tvrtke za što posjedujemo sve potrebne certifikate.

Moda i osobnost su dva glavna elementa za identitet svake osobe. Na temelju njih uspostavljen je brand Ximivogue. Sam brand se posvećuje pružanju modernih i kvalitetnih proizvoda za svoje klijente. 

Kroz nebrojene analize tržišta i istraživanja naš tim nije dvojio da je ovo brand u kojem vidimo budućnost. Uložili smo maksimalne napore kako bi uspostavili suradnju s tvrtkom Ximivogue i postali jedan od 2200+ dućana u svijetu koji s njima već godinama surađuje. Ako već govorimo o referencama ovog brenda onda je potrebno spomenuti da su rašireni u 93 zemlje diljem svijeta, i imaju preko 6000 proizvoda na tržištu u svakom trenutku svojeg poslovanja, posjeduju skladište od 50.000 m2, te zapošljavaju preko 10.000 ljudi.  

S ponosom i veseljem započeli smo novu priču na ovim prostorima, a s još većom željom i entuzijazmom nastojati ćemo u godinama koje dolaze svim našim cijenjenim kupcima i klijentima dostaviti kvalitetu koju brand Ximivogue zasigurno već ima. 
Dostaviti zadovoljstvo našim cijenjenim kupcima

Postati vrhunski i brzo rastući fast fashion brend

Inovativnost, učinkovitost, odgovornost, zahvalnost, altruizam

Podatci o tvrtci

Brand:

Ximivogue

Naziv tvrtke:

Superstore d.o.o.

Mjesto:

10 020, Zagreb

Telefon:

OIB:

43816602786

MBS:

081387777

ERSTE SWIFT/BIC:

ESBCHR22

Žiro račun pri ERSTE banci (IBAN):

HR8324020061101047765

Osnivač:

Goran Jukić

Temeljni kapital:

1.213.756,01 kn