Ximivogue načini dostave:

Dostava

Standardna / Besplatna dostava:

Ximivogue dostavlja proizvode isključivo na području RH.

Info: Dostava na željenu adresu (do ulaza u objekt za manje pakete ili do prve prepreke za veće pakete).

Dostupnost: Hrvatska

Praćenje pošiljke: Omogućeno

Za kupnju iznad 399,00kn svim našim kupcima poklanjamo besplatnu dostavu 🙂 . Besplatna dostava vrijedi samo za artikle koji nisu na akciji.

Troškovi dostave za kupnju ispod 399,00kn naplaćuju se sukladno cijeniku dostavljača Hp express te se utvrđuje ovisno o težini i dimenzijama naručenog proizvoda. To znači da za pakete do 10kg a vrijednosti manje od 399kn trošak dostave je 29kn a za veće i teže pakete svakako ćemo vas obavijestiti o trošku dostave prije slanja pošiljke. Procjenjeni trošak slanja pošiljki iznad 10kg težine možete provjeriti ovdje odabirom opcije Paket 24.

Dostava robe se obavlja kurirskom službom HP Express na području čitave Hrvatske. Otprema robe se vrši svih 7 dana u tjednu. Sva roba koja je naručena do 17 sati dostavlja se u roku od 3 radna dana na adresu naručioca. Za neke otoke rok dostave može biti dulji.


Osobno preuzimanje:

Info: Osobno preuzimate paket, u našoj poslovnici, prema dogovoru s našim operaterima.

Dostupnost: Naša poslovnica

Isporuka se vrši u Ximivogue poslovnici za proizvode koji su trenutno dostupni te koji su odabrani od strane kupca u završnim koracima narudžbe.

Važno: Informacija o stanju dobavljivosti proizvoda u našoj poslovnici su uobičajeno ažurirane na našem webshopu ali su sklone promjenama. Za narudžbe koje su izvršene petkom iza 15h, vikendom i/ili praznikom preuzimanje je moguće sljedeći radni dan (od ponedjeljka do petka). Ukoliko neki proizvod nemamo na stanju pošto radimo mjesečni uvoz robe traženi proizvod možemo imati u roku 45-60 dana.

Naši operateri će Vas kontaktirati kada je osobno preuzimanje u našoj poslovnici najranije moguće.